Hirdetés

Új előzetesen a Szövetségesek

|

Nem csakhogy történetmesélős, de azonnal szinkronos előzetest kapott Brad Pitt és Marion Cotillard háborús mozija.

Hirdetés

Teljes hosszúságú előzetest kapott Robert Zemeckis háborús drámája, a szövetségesek és a UIP-Duna Film jóvoltából máris szinkronosan. A történet szerint az amerikai hírszerző és a francia ellenálló 1942-ben, Észak-Afrikában habarodik egymásba, majd folytatja a kapcsolatát Londonban. Azonban a titkokon nem csak házasságok, hanem háborúk sorsa is eldőlhet.

Hirdetés

Eme DVD-borítóra is beillő fülszöveggel azt kívántam érzékeltetni, hogy az előzetes lehet, hogy a kelleténél talán többet is elárult a történetből és a vizuális effektusokról. Előbbiért a kissé felemás életművet maga mögött tudható Steven Knight körmölte, aki maga írta és rendezte a Tom Hardy kamara drámájaként jegyzett Locke-ot, vagy a Cillian Murphy főszereplésével készült Birmingham bandáját, de a Jason Statham féle Kolibri-kódért és  A hetedik fiú nevezetű fantasy-ért is ő felelt. Utóbbiért pedig a kifejezetten technokrataként elhíresült Robert Zemeckis felel, aki az utóbbi időben nagyban preferálja a digitális technikát, de hiába a Casablanca és egyéb háborús filmek előtti tisztelgés, ha nem egy helyen kisüti a szemet a digitális háttér.

Mindenesetre Brad Pitt és Marion Cotillard kettőse, valamint a kettejük közti kapcsolat alakulása nagyban a film legfőbb izgalmi faktorát jelentheti - és a feszültségkeltéssel Zemeckis nagyon jól bánt legutóbb is a Kötéltáncban - függetlenül attól, hogy a bulvársajtó megpróbálta őket összeboronálni, miután kiderült, hogy Pitt elválik Angelina Jolie-tól. A Szövetségesekre egyébként már nem kell sokat várni, hiszen decemberben mutatják be, Pitt és Cotillard mellett pedig olyan színészek tűnnek még fel, mint Matthew Goodie, Jared Harris, Simon McBurney vagy Lizzy Caplan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.