Hirdetés

Előzetest kapott a The CW-s Gotham Knights, de minek

|

S így lett Gothamből Riverdale.

Hirdetés

Ez most elég rendesen beütött: előzetest kapott a The CW csatornára várhatóan 2023 január-február környékén érkező Gotham Knights, mint a csatorna sokadik DC-s sorozata. A történet szerint Bruce Wayne/Batman halála után négy tinédzser - köztük Bruce fogadott fia, Turner Hayes (Oscar Morgan)  - válik az elsődleges gyanúsítottjává a Gothamet megrázó gyilkosságnak, az ügy és a hajtóvadászat élére pedig Harvey Dent kerül.

Hirdetés

A képregényekben Kétarccá váló főügyészt ezúttal az Odaátból ismerős Misha Collins alakítja, a  többi karakter pedig mind valamilyen ismertebb gonosz karakter utódja. A legelső kedvcsináló alapján a széria finoman szólva sem tűnik acélosnak, de helyettünk beszéljen inkább az előzetes:

A sorozat sajnos egyelőre a Riverdale és a Batwoman letagadott zabigyerekére emlékeztet, mind a dialógusokkal, a fényképezéssel vagy a felvonultatott "antiszínészekkel" együtt, de reméljük, hogy ránk cáfol a csatorna (a látottak alapján valószínűleg nem fog).

Ti mennyire vagytok bizakodók a Gotham Knights első trailerét látva? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.