Hirdetés

Előzetest kapott az új magyar bosszúfilm, Az unoka

|

Rövid kedvcsinálót kapott Deák Kristóf filmje.

Hirdetés

Deák Kristóf filmrendező még a kisjátékfilmjével, a Mindenkivel robbant be a köztudatba, amely aztán elnyerte a Legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. Azóta készített már egy tévéfilmet Foglyok címmel, most pedig végre elkészíthette első, mozikba szánt nagyjátékfilmjét, Az unoka címűt. Az első előzetes ugyan rövid, nem árul el sokat a történetből és a cselekményből, de egészen izgalmasnak ígérkezik. 

Hirdetés

A hivatalos történet szerint a film egy illedelmes irodista fiúról szól, akinek nagyapja csalás áldozatául esik. Ezt követően a fiú úgy határoz, hogy a saját eszközeivel és néhány szövetségesével fog elégtételt venni az elkövetőkön. Na de nézzük csak az előzetest:

A film főszereplője Blahó Gergő és Jordán Tamás lesz, de szerepet kap benne Pogány Judit is, valamint Jászberényi Gábor, Döbrösi Laura és Hámori Ildikó is. Azt látjuk, hogy az előzetes leginkább a dinamikára megy rá és ha ezt vesszük alapnak, akkor vélhetően egy egészen intenzív, mozgalmas filmet láthatunk majd a mozikban. Pontos dátum még nincsen a premiert illetően. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.