Hirdetés

Feszült traileren Michael Keaton új filmje, a Knox Goes Away

|

Keaton nemcsak főszereplője, hanem rendezője is az ígéretes alkotásnak.

Hirdetés

Mi történik, ha egy profi bérgyilkosnál demenciát állapítanak meg, és már csak hetei maradnak hátra a normális életből? Nem, ezúttal nem Liam Neeson fog még ilyen körülmények között is mindenkit helyre tenni, hanem Michael Keaton.

Ám nem úgy, ahogy azt a mára egydimenzióssá vált Neeson-filmektől megszokhattuk.

Hirdetés

Befutott ugyanis a Knox Goes Away trailere, melyből kiderül, hogy a komplikált alapszituáció csak tovább bonyolódik azután, hogy betoppan a címszereplő bérgyilkos, Knox (Keaton) fia (James Marsden), aki apja segítségét kéri, miután bosszúból eltett valakit láb alól. Ahogy arra az alábbi képkockák is utalnak, ezt egy feszült macska-egér hajsza követi, melyhez többek között Al Pacino is asszisztál.

A Knox Goes Away márciusban debütál a tengerentúlon, magyar premierről egyelőre nincs hír. Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.