Hirdetés

BRÉKING: Itt A galaxis őrzői 2 első előzetese! (Frissítve)

|

Végre megérkezett a várva várt Galaxis Őrzői 2 első trailere!

Hirdetés

Szerencsénkre nem kellett a Doctor Strange premierjéig várni arra, hogy a jövő év egyik legjobb kalandjának ígérkező űrkalandról megérkezzenek az első képsorok, ugyanis a rendező James Gunn-nak hála immár megtekinthető az első kedvcsináló A galaxis őrzői 2-ről, mely alapján biztos nem fogunk csalódni a folytatásban sem. A trailer mellé pedig egy posztert is kaptunk, melyet alább tekinthettek meg.

Frissítés: Már magyar felirattal is nézhetik az előzetest!

Hirdetés

A Galaxis Őrzői 2 2017. május 4-én érkezik, főbb szerepekben pedig feltűnik Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Pom Klementieff, Chris Sullivan és Tommy Flanagan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.