Hirdetés

Gotham 3. évad - az új ízelítő elképesztő dolgokat ígér

|

Egy újabb kedvcsináló érkezett a hamarosan induló Gotham 3. etapjához.

Hirdetés

Ugyan már kaptunk nem egy előzetest és karakterfotót a Gotham következő szezonjáról, de most, a premier közeledtével nem meglepő, hogy folyamatosan jönnek a promó anyagok (most épp egy újabb trailer érkezett a DC Comics Magyarországnak köszönhetően magyar felirattal ellátva), ezzel is enyhítve (vagy épp fokozva) a várakozást.

Hirdetés

A már eddig is szép számban felvonuló gonosztevők mellett a következő évadban még több képregényes gazfickót köszönthetünk majd, köztük a Baglyok Bíróságát, az Őrült kalapost és Solomon Grundy-t is. Ezen felül Poison Ivy karaktere is nagy változásokon megy keresztül, hiszen Maggie Geha személyében új színésznő fogja alakítani.

A Gotham 3. évada szeptember 19-én debütál, míg nálunk szinkronosan szeptember 8-tól kezdődik az 1. szezon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.