Hirdetés

Ígéretes Benedict Cumberbatch netflixes sorozata, itt az Eric trailere

|

Mély érzelmek jelennek majd meg a szériában.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch kétségtelenül korunk egyik meghatározó színésze. Az a típus, aki bármit el tud játszani, épp olyan remek egy könnyedebb darabban, mint igazán mély drámákban.

Az Eric című sorozata utóbbi kategóriába tartozik majd, erre garancia a készítő, Abi Morgan neve, aki korábban olyan darabokat írt, mint A szégyentelen, A Vaslady vagy A szüfrazsett. A szerző munkáiban rendre érzelmi krízishelyzetek jelennek meg, s ez ebben az esetben sincs másként. 

Hirdetés

Az Eric ugyanis egy olyan férfiről szól, akinek egy nap eltűnik a gyereke.  A fiú az iskolába készült, semmilyen jel nem mutatott arra, hogy gond lehet, mégsem találják. A Benedict Cumberbatch által alakított főszereplőnek innentől semmilyen más célja nem lesz, mint hogy megtalálja kisfiát. És még egy "szörny" is bekerül a képbe. Nézzétek meg, hogyan: 

Az előzetes képei meggyőzhetnek minket arról, hogy egy különleges sorozatról lesz szó, ami sokféle műfajba belekap. Szerencsére ehhez mérten a színészgárda is ígéretes: Gaby Hoffmann (Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, Nincs titok), Dan Fogler (Legendás állatok-filmek, Fanboys) és William Hope (A bolygó neve: Halál, A texasi láncfűrészes mészárlás) is feltűnik a sorozatban. 

Ami május 30-án érkezik a Netflixre. Ti belenéztek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.