Hirdetés

Hosszú IMAX ízelítőn a Legendás állatok és megfigyelésük

|

A Warner már megint a kelleténél jobban rálépett a marketingmotoron a sebességre és kiadott egy 4 perces kedvcsinálót a Harry Potter spin-offhoz.

Hirdetés

Lassan nem telik el úgy nap, hogy a Warner ne adna ki valamilyen videót, vagy plusz információt a Legendás állatok és megfigyelésükről. Nem rég jött a hír, hogy trilógia helyett 5 részes lesz a franchise (alsó hangon), most pedig itt egy 4 perces kedvcsináló 1 hónappal a premier előtt.

Hirdetés

Persze az új videó nem egy újabb előzetes, mivel az írói és produceri felügyeletet ellátó J.K. Rowling, a rendező, David Yates, valamint a színészek közül Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Colin Farrell és Ezra Miller is beszélnek benne a történetről a varázsvilág eme korszakáról és persze a karakterekről. Az új képanyagok alapján a sztori egyre sokrétűbbnek és komplikáltabbnak tűnik, mint eddig (és talán Grindelwald tarkóját is láthatjuk benne), viszont ezzel együtt kissé SPOILERESNEK festenek, szóval aki szeretne meglepődni a moziban, az várjon a megtekintésével 1 hónapot, amikor is a film a mozikba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.