Hirdetés

Íme az első ízelítő He-Man visszatéréséből

|

A '80-as évek népszerű rajzfilmkaraktere 40 év után kap folytatást a Netflix jóvoltából.

Hirdetés

Aki azt hitte, hogy a 2010-es években maximumra lett járatva a '80-as évek múltidézése, az már itt a 2020-as évek elején rádöbbenhet naivitására. A legújabb életre keltett gyöngyszem - immáron lassan 40 év távlatából - a Masters of the Universe rajzfilmszéria, melyben a magyarul is He-Manként aposztrofált hős a gonosz Skeletor ellenében küzd a jó diadalmaskodásáért.

Hirdetés

A Kevin Smith executive produceri gyámsága alatt készülő projekt, a Masters of the Universe: Revelation egy közvetlen folytatása lesz a '80-as években sugárzott eredeti rajzfilmsorozatnak. Akinek Smith neve önmagában nem lett volna elég garancia, az tekintse meg az első ízelítő trailert alább - mindenki megnyugodhat, az animáció bár élesebb képekkel operál, mint az elődje, de a stílus változatlan maradt.

Ahogy azt mostanában megszokhattuk már az animációs szériáknál, az eredeti szinkronstáb ezúttal is nagy neveket vonultat fel. He-Mannek Chris Wood fogja kölcsönözni a hangját, de ismerősen csenghet majd Mark Hamill (mindenki kedvenc Joker-hangja… és Luke Sykwalkere), Sarah Michelle Gellar (Buffy), Lena Heady (Trónok Harca), Alicia Silverstone vagy Justin Long orgánuma.

A Masters of the Universe: Revelation első öt része július 23-án debütál a Netflixen, melyet követően egy 25 perces kibeszélő showműsorban vallanak az élményeikről a készítők és a szinkronszínészek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.