Hirdetés

Independents' Day trailer - az Asylum függetlenségének napja

|

Az Asylum stúdió tovább folytatja a nagy nyári blockbusterek kisköltségvetésű feldolgozását, amivel a hype-hullámokat szeretnék meglovagolni: az új alanyuk A függetlenség napja: Feltámadás.

Hirdetés

Ha éppen nem a hihetetlenül nagy és indokolatlan népszerűségnek örvendő Sharknado egyik része készül az Asylumnál, akkor valamelyik nagyobb blockbuster körüli felhajtást lovagolják meg. 

Hirdetés

Ezúttal a Roland Emmerich rendezésében június 23-án mozikba kerülő A Függetlenség Napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence) koppintását kapjuk meg az Independents' Day képében, amelyben - a fene se gondolta volna, de - az űrlények támadják a Földet, méghozzá Amerikát, sőt a trailerben a Fehér Házat is megsemmisítik, csak úgy a mihez tartás végett. A "filmet" az Asylum házi operatőre, Laura Beth Love (Megacápa a Kolosszus ellen, Sharknado 4: The 4th Awakens) "rendezte". Isten óvjon mindannyiunkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.