Hirdetés

Itt az új Szökés sorozat első előzetese

|

Jövőre újjáéled a Szökés sorozat és már egy előzetes is érkezett hozzá.

Hirdetés

A szökés négy évadot élt meg a Foxon, és nem véletlenül kaszálták el, mert a még tisztességes, de összecsapottan lezárt, írósztrájkos 3. évad után a 4. nézettsége a béka feneke alá került. Végül igen megosztó módon lezárták egy tévéfilmmel, nemcsak az egész évadot, de a sorozatot is.

 

Hirdetés

Jövőre újra képernyőre kerül a Szökés, egy event sorozat formájában, tehát hivatalosan lezárt sztori lesz, de ha siker, akkor folytatják. (Valószínűleg nem lesz az, ahogy eddig egyik reboot sem lett az, sem a Hősök, sem a 24 rövid évada nem tudott nagyot dobni.) Kis meglepetésként szolgálhat, hogy mindkét tesó visszatér, igen, Michael is feltámad valahogy, állítólag rendesen meg lesz magyarázva, hogy a hardcore rajongók se akadjanak ki.

A teljes első évados csapat visszatér: Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi) és Amaury Nolasco (Fernando Sucre), illetve a készítő Paul T. Scheuring.

 

Wentworth Miller és Dominic Purcell jelenleg a Legends of Tomorrow állandó szereplői, de a következő évados jelenlétüket nem erősítették meg (és amúgy nélkülözhetőek), illetve Sarah Wayne Callis a Colony egyik főszereplője, de annak meg még nem rendelték be a második évadját, de ha mégis, valószínűleg akkor sem fogja befolyásolni egymást a két sorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.