Hirdetés

Tom Cruise továbbra sem kímél senkit a Jack Reacher 2 új előzetesében

|

Már az első előzetes is egy rendkívül gyorsabb tempójú filmet ígért, az újabb előzetes továbbra is ezt erősíti, miközben Tom Cruise mindenkit elgyepál.

Hirdetés

Újabb előzetes érkezett a Lee Child regénysorozatán alapuló Jack Reacher film legújabb részéhez. A Lee Child által megálmodott Jack Reacher karakter a 90-es évek közepétől kezdődően bukkant fel, azóta tartó töretlen népszerűségét és a történetek magas minőségét az idén megjelent 21. Reacher-történet mutatja. Ezért is tartotta nagyon jó ötletnek a Paramount, hogy filmes adaptáció is készüljön a nyugodni képtelen veteránról, aki folyton valamilyen szövevényes ügy kellős közepén találja magát. A Magyarországon is megjelent One Shot (Magyar címén Csak egy lövés) regényt vették alapul a 2013-ban megjelent első filmhez, amely egy egészen üdítő színfoltnak bizonyult sajátos hangulatával, lassú, kimért tempójával és lebilincselő, fordulatos történetével a januári forgatagban.

Hirdetés

A klasszikus krimik rajongóit sikeresen lenyűgözte Reacher első kalandja, nem is volt kérdéses a folytatás, de azt még nagyon nehéz megjósolni, hogy az új filmnek sikerül-e tartania az első rész által felállított színvonalat vagy szellemiséget. Az eddig látottak alapján már egy nagyobb különbség lesz az előző filmhez mérten, ugyanis a tempót tekintve, minta egy jóval gyorsabb lefolyású történetet szeretne átadni Edward Zwick rendező. Az első részt rendező Christopher McQuarrie helyett fellépő Zwick alkotását leghamarabb idén ősszel, október 20-án láthatjuk a mozikban. Addig is a legújabb előzetest odafent megtekinthetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.