Hirdetés

Jack Reacher: Never Go Back - befutott a hivatalos trailer

|

Nemrég már volt lehetőségünk belekóstolni a Jack Reacher: Never Go Back jeleneteibe, most viszont a Paramount bemutatta Tom Cruise akciófilmjének hivatalos trailerét is.

Hirdetés

Lee Child regényeiből már akkor franchise-t szeretett volna faragni a Paramount Pictures, mikor még csak az első részt készítette elő. Tom Cruise 2012-es akciózása Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Titkos nemzet, A holnap határa) dirigálásában sikeresnek bizonyult és a kritikusok sem kiáltottak rá kígyót-békát, így egyenes út nyílt a folytatás felé, amelyhez a legutóbbi betekintőt követően már kaptunk egy teljes előzetest is. 

Hirdetés

A már Edward Zwick (Véres gyémánt, Szükségállapot) által rendezett folytatásban a Nincs visszaút (Never Go Back) című kötet történetét láthatjuk viszont a vásznon, amelyben a címszereplőt (Tom Cruise) ezúttal tévútra csalják az érzékei, amikor visszatér egykori bázisára. Nyomozásba kezd, hogy hova tűnt az utódja, amelyet megnehezít, hogy fogdába zárják. Az ügy felgöngyölítése során a nyomában van nem csak az FBI, hanem a legfelsőbb katonai vezetés is, miközben útja elit férfiklubokon keresztül egészen Afganisztánig vezet. Útját természetesen ismét robbanások, törött csontok és ólomzáporok kísérik.

Cruise mellett az Így jártam anyátokkal Robinja, Cobie Smulders is fontos szerepet kap, de felbukkan még mellettük Susan Turner és Robert Knepper is. A bemutató 2016. október 21.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.