Hirdetés

Megérkezett a Jack Ryan sorozat első trailere

|

Tom Clancy népszerű hőse, Jack Ryan sorozat formájában folytatja és az első ízelítőnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogyan fog kinézni a karakter. Azóta pedig befutott a teljes trailer is.

Hirdetés

Tom Clancy hírhedt hőse, Jack Ryan sorozat formájában folytatja, ami talán nem is olyan nagy baj, tekintve, hogy a legutóbbi próbálkozás Chris Pine-nal nem aratott osztatlan sikert. Ezúttal nem más lépett olyan legendás aktorok, mint Alec Baldwin. Harrison Ford, Ben Affleck vagy a fent említett Pine nyomába, mint az amerikai The Office-ból, vagy George Clooney kevésbé méltatott Bőrfejek című rendezéséből is ismert John Krasinski. Ebből is kitűnik, hogy Krasinski inkább a vígjátéki szerepeiről híres, noha nemrég Michael Bay (nálunk be nem mutatott) véres, háborús drámájában, a 13 óra: Bengázi titkos katonáiban is szerepelt és mit ad Isten, a sorozatért többek között Bay produkciós cége is felel.

Hirdetés

A showrunneri posztot a Bates motelért is felelős Carlton Cuse látja el, íróként pedig Graham Rolandet köszönthetjük, aki ugyan nem adaptálta Clancy egyik korábbi regényét sem, de azok elemeit, karaktereit felhasználta, hogy a könyveket betéve tudóknak is tudjanak újat mondani. Láttunk már hasonlót a Hannibalban és ott jól bevált. A sorozatot az Amazon gyártja, akiknek szintén bejött a business Az ember a fellegvárban című adaptációjukkal, szóval ha hasonlóan színvonalas munkát tesznek le az asztalra, akkor egy újabb igényes sorozattal lehetünk gazdagabbak. Frissítés: íme a teljes trailer!

Az első ízelítő:

Íme a második ízelítő: 

A premier valamikor 2018-ban lesz, exkluzívan az Amazon Prime-on keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.