Hirdetés

James McAvoy a frászt hozza ránk a Szádra ne vedd első előzetesében

|

A Speak No Evil című dán thriller-horror amerikai feldolgozása lesz ez.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2022-es Speak No Evilre, amit nálunk a roppant fantáziadús A látogatás címen mutattak be? Christian Tafdrup rendezése maradandó élmény (mint a skandináv alkotások többsége), és ez sem úszta meg azt a trendet, hogy amerikai remake készüljön belőle. 

A magyarul Szádra ne vedd címmel futó thriller-horror rendezői székében James Watkins foglalt helyet, aki olyan filmeket jegyez, mint a Gyilkos kilátások Michael Fassbenderrel, A fekete ruhás nő Daniel Radcliffe-fel vagy A forradalom napján Idris Elbával, de sorozatok tekintetében is van tapasztalata (Fekete tükör, McMafia, Az Ipcress-ügyirat). 

Hirdetés

A történet középpontjában egy család áll, akik megismerkednek egy másik famíliával, és elutaznak azok idillinek tűnő vidéki házába vakációzni, ám borzalmas felfedezéseket tesznek vendéglátóikkal kapcsolatban, és megpróbálnak minél előbb lelépni. A gyanútlan családot Scoot McNairy (Narcos: Mexikó, True Detective), Mackenzie Davis (Szárnyas fejvadász 2049, Tizenegyes állomás) és a kislányukat játszó Alix West Lefler (A másik nővér, Riverdale)  alkotja, míg a foga fehérjéjüket szépen lassan kimutató másik tagjai James McAvoy (Széttörve, Mocsok), Aisling Franciosi (Hajsza, Géniusz), valamint a néma kisfiukat megformáló Dan Hough. 

Íme a Szádra ne vedd első trailere, de óvatosan vele, mert nagyon mesélős:

A film szeptember 12-én kerül a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.