Hirdetés

Jason Bourne - új TV spot érkezett

|

Egy rövidke kis előzetes érkezett a Jason Bourne-hoz.

Hirdetés

Már nem kell sokat várni, hogy Matt Damont ismét viszontlássuk Jason Bourne szerepében, ugyanis július 28-án visszatér a vászonra az amnéziás ügynök szerepében. A rendezői székbe is ismerős arc ül, ugyanis a Bourne-csapdát és a Bourne-ultimátumot jegyző Paul Greengrass szintén visszatért, így szinte már garantált a jó mozi. Ha ez még nem lenne elég, olyan szereplők tűnnek majd fel Damon oldalán, mint Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones és Julia Stiles. 

Hirdetés

A filmről már kaptunk egy előzetest és nem egy TV spot-ot is, ám most egy vadiúj, rövidke kis kedvcsináló érkezett, hogy enyhítse, (vagy épp még jobban felfokozza) a várakozásokat, amit az alább tekinthettek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.