Hirdetés

Végső előzetesén a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Befutott a Harry Potter-spin-off utolsó, nagyszabású előzetese.

Hirdetés

Ha a Warner idei további nagy durranásai, mint a Batman v Superman vagy a Suicide Squad már az első előzetesekkel minél nagyobbat akartak szólni, addig a Harry Potter történései előtt játszódó Legendás állatok és megfigyelésük szépen, fokozatosan srófolta az elvárásokat. A legvégső trailer, a korábbi előzetesek könnyed báját és a széria grandiózusabb, sötétebb tónusát is magán viseli, mindamellett az eddig rejtegetett varázslényekből is többet láthatunk, mint például a bólintér, az orrontó furkász, vagy a viharmadár.

Hirdetés

J.K. Rowling varázsvilágának eddig ismeretlen korszakában a magnixek (avagy a muglik) és a mágusok közti békés együttélés borul fel az 1926-os New Yorkban, mikor is a városba megérkező Göethe Salmander bőröndjéből kiszabadul egy rakás mágikus lény. A főszerepben az Oscar-díjas Edie Redmayne, oldalán pedig Katherine Watherston és Dan Fogel, míg ellenében Colin Farrell foglal helyet, a bili frizurás Ezra Miller szerepe - akit most láthatunk először mozgásban - viszont még nem tisztázott. A forgatókönyvet maga Rowling írta és már a trilógia második részével is elkészült, a harmadikra pedig már megvannak az ötletei, a rendezői székben pedig ezúttal is az utolsó négy Potter-mozit dirigáló David Yates ült. A bemutatóig november 17.-éig kell várnunk, de mi gondolkozunk egy időnyerő beszerzésén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.