Hirdetés

Az éjszaka törvénye - szinkronos traileren Ben Affleck új filmje

|

A legtöbben már Batman önálló filmjét várják Ben Afflecktől, azonban a színész előtte még tesz egy kiruccanást a könyvadaptációk világába. Ha Az éjszaka törvénye olyan nagyszerű lesz, mint amilyennek az új trailer ígéri, akkor cseppet sem bánjuk.

Hirdetés

Dennis Lehane könyveit már jól ismerhetik a hazai olvasók: elég csak a Viharszigetre gondolnunk, amiből Leonardo DiCaprio főszereplésével forgattak kiváló filmet. A Live by Night című krimije ugyan még nem jelent meg magyar fordításban, viszont Ben Affleck rendezői, forgatókönyvírói és főszereplői mivoltában is gondoskodik róla, hogy megismerjük a művet. 

Hirdetés

A vászonra ültetett sztori az 1920-as évek Bostonjában játszódik, a szesztilalom idején, főszereplőnk pedig egy Joe Coughlin (Affleck), a bostoni rendőrkapitány rossz útra tévedt fia, aki szépen lassan elmerül a gengszterek világában és egy idő után már képtelen megkülönböztetni a barátokat az ellenségektől. Ha Az éjszaka törvénye (Live By Night) azt a szintet hozza, amit az Argo-akció, akkor már nagyon boldogok leszünk, de a mellékelt trailer alapján (amely már szinkronos változatban is nézhető odafent) ez bizony sokkalta izgalmasabb lesz, ehhez pedig sokat hozzátesz az Oscar-díjas operatőr, Robert Richardson (Aljas nyolcas, Django elszabadul, Viharsziget, Kill Bill) is. 

Ben Affleck mellett feltűnik még a vásznon Elle Fanning (Demóna, Neon Démon, Super 8), Sienna Miller (Foxcatcher, Amerikai mesterlövész), Zoe Saldana (Avatar, Star Trek, Colombiana), Brendan Gleeson (Trója, A guardista, Erőszakik, Harry Potter-filmek), Scott Eastwood (Suicide Squad, Harag, Hosszú utazás) és Chris Cooper (A csodálatos Pókember 2, Tolvajok városa, Muppets) is. A Warner Bros. 2017. január 31-ére tervezi a bemutatót, magyar dátum egyelőre még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.