Hirdetés

Berobbant a Logan új trailere!

|

Hugh Jackman legutolsó X-Men filmje lehet az eddigi legjobb Farkas/Rozsomák-kaland, ugyanis a Logan legújabb előzetese alapján egy minden eddiginél komorabb és brutálisabb darabot kapunk James Mangold tálalásában. Ott a helyünk rajta!

Hirdetés

A mai napig többször is újranézzük a Logan első trailerét, újrahallgatjuk annak fülbemászó betétdalát, Johnny Cash örökbecsű klasszikusát, a Hurt című tételt. Vajon a Logan legújabb kedvcsinálója képes ezt stílusában és a meglepetés erejében felülmúlni? Képes bizony!

Frissítés: A Marvel Magyarország csapatának jóvoltából már magyar felirattal is megtekinthető a vadonatúj kedvcsináló! 

Hirdetés

A nyomokban a kultikus Old Man Logan képregényt is tartalmazó, utolsónak szánt Farkas/Rozsomák moziban már egy megtörté, sok mindenen keresztül ment mutánst láthatunk, de Xavier professzoron (Patrick Stewart) is alaposan meglátszik az évek súlya, amit a kellően mocsoknak tűnő ellenlábas, Donald Pierce (Boyd Holbrook) csak tovább tetéz. 

Ám mivel szavakkal nem lehet leírni azt az atmoszférát, amit a Logan áraszt magából, inkább bizonyosodjatok meg róla a saját szemetekkel odafent, hogy március 2-án miért lesz érdemes megcsodálni Hugh Jackman adamantiumkarmait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.