Hirdetés

Magyar operatőr kamerái előtt válik legendás birkózóvá Zac Efron, itt a The Iron Claw trailere

|

A filmben komoly szerepet kapott A mackó sorozatból ismert Jeremy Allen White is.

Hirdetés

A Von Erich família alapjaiban határozta meg a birkózósportot az Egyesült Államokban, olyannyira, hogy sokan a "sport Kennedyjei" becenévvel illették őket. Még egy átkot is elneveztek róluk, hiszen a család több tagjának számtalan szerencsétlenség és tragédia szegélyezte az útját. 

Kétségtelenül filmre kívánkozó történetről van szó, a nemrég megjelent első előzetes pedig jól lövi be a mozi hangulatát. Az összetartás, a rivalizálás és a féltékenység egyaránt megjelenik majd Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene, A fészek) alkotásában.

Hirdetés

A trailer alapján könnyedén és minden elfogultság nélkül megállapítható az is, hogy a film magyar operatőre, Erdély Mátyás (Saul fia, A fészek) remek munkát végzett, már most sajátosnak tűnik a produkció képi világa. 

A szereplőgárda szintén kitűnőnek tűnik: Zac Efron mellett A mackó sorozatból ismert Jeremy Allen White, Harris Dickinson (A szomorúság háromszöge, Ahol a folyami rákok énekelnek), Lily James (Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Pam és Tomy) és Maura Tirney (A viszony, Vészhelyzet) is feltűnik majd a The Iron Clawban. 

A film december 21-én kerül az amerikai mozikba. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.