Hirdetés

Még mindig tündérinek ígérkezik a Kaliforniai álom - Új, nemzetközi előzetes

|

Ryan Gosling és Emma Stone menthetetlenül szerelembe esnek, miközben álmaikat hajkurásszák - avagy újabb előzetes biztosít minket afelől, hogy decemberben érdemes lesz moziba menni.

Hirdetés

Damien Chazelle, a fergetegesen intenzív Whiplash rendezője Emma Stone-nal és Ryan Goslinggal karöltve elkészítette azt a filmet, amit a kritikusok máris az év egyik legjobbjának kiáltottak ki (de hiszen még hátravan másfél hónap az évből!) és amelynek hazai premierjét mi sem győzzük már kivárni. 

Hirdetés

De aggodalomra semmi ok, a december 29 seperc alatt eljön és akkor mi is megnézhetjük, miként danolászik és váltja valóra álmát a jazz-zongorista Sebastian (Gosling) és a színésznői babérokra törekvő Mia (Stone) a napsütötte, színes Kaliforniában. A film legújabb előzetese nem sok újat mutat, de szinte átüt rajta a kész alkotás feltételezhető dinamizmusa és édesbús melankóliája, mely bódító optimizmussal vegyül. Kell már nekünk ez a boldogságbomba, de nagyon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.