Hirdetés

Megérkezett a Netflix Resident Evil sorozatának első előzetese

|

Vajon ezúttal sikerül egy jó adaptációt készíteni a Resident Evil alapján?

Hirdetés

Befutott a Netflix égisze alatt készült élőszereplős Resident Evil sorozat első kedvcsinálója. A népszerű videojáték adaptálásának júliusban érkező következő próbálkozását már nehéz nem fenntartásokkal várni (elég, ha csak a legutóbbi film minőségére visszaemlékezünk), ugyanakkor a közel egy perces kedvcsináló felettébb hangulatosra sikeredett. Ezért akár még bizakodni is lehet abban, hogy megtörik a sor, és egy legalább vállalható adaptációt kapunk.

Hirdetés

A történet - ahogyan az a képsorokon is látható majd - két síkon játszódik: 2036-ban, egy poszt-apokaliptikusnak tűnő világban, illetve 14 évvel korábban, 2022-ben, amikor az Umbrella Corporation vírusa éppen elszabadul majd. A sorozat középpontjában Jade Wesker (Tamara Smart) és Billie Wesker (Seina Agudong) karakterei állnak majd - igen, Albert Wesker gyerekei, akit pedig Lance Reddick (John Wick, A rejtély) kelt majd életre. Rajtuk kívül fontos szerepben feltűnik még Ella Balinska, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, és Turlough Convery. 

A Resident Evil 2022. július 14-én érkezik a Netflix kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.