Hirdetés

Megérkezett a Senna sorozat előzetese, ami alapján joggal reménykedhetünk

|

Lételeme volt a száguldás.

Hirdetés

Ayrton Senna annak ellenére lett a Forma-1 történetének egyik legfontosabb versenyzője, hogy tragikusan fiatalon vesztette életét. Épp holnap lesz tragikus balesetének harmincadik évfordulója, talán nem véletlen, hogy a Netflix mostanra időzítette a Senna című sorozat trailerét, ami a streamingóriás ígérete szerint még idén meg is érkezik a kínálatba. 

Az előzetesből a sorozat két fontos tulajdonságára is fény derül. Egyrészt rögtön látszik, hogy a készítők nagy energiákat fektettek a korrajzba, s abba, hogy megfelelően dinamikusan dolgozzák fel a Forma 1-es futamokat.

Hirdetés

"Soha nem futok el a kihívások elől" - mondja Senna az előzetesben, s aki kicsit is ismeri a sportágat, pontosan tudja, hogy pontosan ez az önbizalom és konokság (no meg persze a megkérdőjelezhetetlen tehetség) tette naggyá Sennát. A sorozat tehát egyértelműen kísérletet tesz a pilóta személyiségének árnyalására is. 

Az első képkockák alapján a szereposztás is jónak tűnik. Sennát Gabriel Leone (Ferrari, Dom) alakítja, Alain Prost szerepében Matt Mella (A tél királya, Az utolsó szerelmes levél) tűnik fel, a McLaren legendás csapatfőnökét, Ron Dennist pedig Patrick Kennedy (Gengszterkorzó, Együttműködés) fogja játssza. 

Senna életéről készült már remek dokumentumfilm, de egyelőre a fikciós alkotás kapcsán is bizakodhatunk. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.