Hirdetés

Traileren a Mr. Robot második szezonja

|

Megérkezett az első előzetes a Mr. Robot második évadához.

Hirdetés

Életjelet adott magáról az F Society, azaz a Mr. Robot második szezonja, amely az első előzetese alapján nem kevésbé tűnik izgalmasnak és feszültnek, mint amilyen az első évad is volt. Az első szezon egy igazi hullámvasút volt, amely elkalauzolta a nézőket a hackerek és a nagyvilági üzleti machinációk világába, és hiába róttak fel neki nem kevés Harcosok klubja utánérzést, gyorsan kultstátuszra tett szert a sorozat.

Hirdetés

Ebben nem kis szerepe volt a főszerepben brillírozó Rami Maleknek (aki legjobb tudomásunk szerint sem rokona Malek Miklósnak), akinek szétcsúszott elméjébe is bepillantást nyerhettünk. Ez a folyamat pedig szemmel láthatóan tovább folytatódik a második évadban, amelyben már a Fehér Házat is komolyan aggasztja az F Society (legalábbis Obamát biztosan), miközben Elliottal további válaszokat kereshetünk nem csak a saját tudatában.

Sam Esmail sorozatában az összes ismerős arc visszatér az első évadból, így végre megtudhatjuk, hogy mi történt az Elliothoz hasonlóan izgalmas figura, Tyrell Wellick (Martin Wallström) sorsát is, de az alakításáért Golden Globe-bal kitüntetett Christian Slaterből is többet kaphatunk. A premier sincs már nagyon messze, ugyanis a tengerentúlon július 13.-án debütál a sorozat. Mi már nagyon várjuk, hogy a megválaszolatlan kérdéseinkre választ kapjunk. És Ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.