Hirdetés

Női Szögfejjel szabadul el a pokol az új Hellraiser előzetesben

|

A Hulura érkező reboot a trailer alapján nem fog finomkodni.

Hirdetés

Az idáig tíz különböző filmet megért Hellraiser franchise idén októberben az alapokról indítja újra magát. A Hulu streaming platformra (nálunk Disney+) érkező reboot idáig azzal borzolta a rajongók kedélyeit, hogy a franchise ikonikus arcát, Szögfejet (Pinhead) ezúttal egy nő fogja eljátszani - bizonyos Jamie Clayton - ám ha ezen túl tudunk lendülni, akkor az előzetes alapján még egy tisztességes újragondolásra is esély lehet.

Hirdetés

A reboot egy Riley (Odessa A'zion) nevű nőt követ végig, aki a függőségét leküzdendő egy ősi titokdobozra bukkan rá, melynek talányait megoldva természetfeletti lényeket lehet megidézni egy másik dimenzióból. Az alábbi képkockák arról tanúskodnak, hogy vér és agresszió terén nem húzza be a kéziféket David Bruckner (A rítus, Éjszaka a házban) filmje, melyben a Vészhelyzetből is ismert Goran Višnjić is felbukkan. A Hellraiser október 7-én kerül a Hulu kínálatába.

Ti mit szóltok az első előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.