Hirdetés

Olvadozik a szívünk - hangulatos előzetest kapott a La La Land

|

A Whiplash rendezője ezúttal nem az idegeinket fogja tépázni, hanem a szívünket fogja megolvasztani.

Hirdetés

Damien Chazelle La La Land című következő filmjének legszívesebben már most megszavaznánk az év egyik legjobb filmjének járó jelképes díjat - annyira csodálni valóra sikerült a hozzá készült legelső előzetes. 

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült romantikus musical ezúttal nem az őrült tempójával és magukat tébolyultságig edző szereplőivel fogja megnyerni magának a nagyközönség és kritikusok kegyeit, hanem széles vászonra kívánkozó szép, színes kompozícióival, Ryan Gosling szerelmes pillantásaival, Emma Stone igéző szépségével, ének- és táncjelenteivel. Az előzetes legalábbis ezt sugallja - ha a történetről nem is tudunk meg sokat (a hivatalos szinopszis szerint Stone hollywoodi hírességeknek szolgál fel kávét egy bárban, míg Gosling ugyanott jazz-zenészkedik - értelemszerűen egymásba szeretnek), a hangulatból ad egy kis ízelítőt. A filmben szerepet kap a Whiplash-ben óriásit alakító J.K. Simmons, illetve John Legend és Rosemary DeWitt is. 

(Az előzetest nézve valamiért Woody Allen A varázsige: I Love You című filmje ugrott be - ha legalább annyira varázsos lesz a La La Land, mint amaz, akkor rosszul nem járhatunk.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.