Hirdetés

Öt videóval hangol a Ghost in the Shell

|

A Paramount jövőre érkező sci-fije, a Ghost in the Shell, öt ízelítő videó kidobásával kedveskedett az eredeti manga kedvelőinek.

Hirdetés

Jövőre érkezik a Paramount Pictures egyik nagy durranásnak szánt sci-fije, a Ghost in the Shell, mely az azonos nevű japán mangán alapszik. A történet főszerepében egy félig ember, félig kiborg hibridet találunk, aki a 9-es Szekció nevű különlegesegység vezetője, akiknek feladata, hogy megállítsák a legveszélyesebb bűnözőket.

Hirdetés

A projekt legnagyobb húzóneve Scarlett Johansson, akit ezúttal Rupert Sanders (Hófehér és a Vadász) dirigált a rendezői székből. Johansson mellett még feltűnik Beat Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbaek, valamint Kaori Momoi.

Akik ismerik a mangát, Nektek mi a véleményetek az első ízelítő videók láttán? Valamint a másik csoportot is kérdeznénk, hogy felkeltette-e ez alapján az érdeklődéseteket a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.