Hirdetés

A tó trailer – akcióban J.K. Simmons és a Navy SEAL

|

Mielőtt J.K. Simmons átvedlene Gordon felügyelővé, még kicsit katonáskodik a Luc Besson istállójához tartozó új misztikus akcióban, A tóban. Ez mondjuk így elég viccesen jött ki.

Hirdetés

Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp aztán nem hamarkodja el a marketinget! 2017. február másodikán hazánkban is megjelenik új akció-thrillerük, A tó (Renegades), azonban most kaptuk meg az első látnivalót a nem mindennapi sztorival felruházott filmből.  

Hirdetés

1995-ben járunk, a háború sújtotta Európában, amikor egy Navy SEAL egység megpróbálnak felkeresni egy kincset a tó alján. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, semmi sem alakul rendeltetésszerűen és veszélybe kerül az életük.

A tó forgatókönyvét Luc Besson és Richard Wenk (Elrabolva, Lucy) írták, míg a rendezői teendőket Steven Quale (A vihar magja) látta el. J.K. Simmonson kívül (akit legutóbb A könyvelőben láthattak a hazai nézők) egyébként még Sullivan Stapleton is helyet kapott a stábban, ha esetleg ez fontos információ valakinek. Ennyit elég is tudni, mutatjuk is odafönt a lényeget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.