Hirdetés

Rings - megérkezett A kör 3 előzetese

|

Tíz évvel az előző film után folytatást kapott a népszerű horror, aminek a bemutatóját tavaly ősz óta tologatja a Paramount Pictures. A szereplők között az Agymenők Leonardja, Johnny Galecki.

Hirdetés

Már szemünk sem rebben, ha egykor sikeres filmek kapnak (n+1)-edik folytatást vagy rebootot, hiszen a stúdiók nagyon rákaptak a már jól bevált címek marketingértékének kihasználására, így most A kör (2002) is megkapta a magáét A kör 2 (2005) után.

Hirdetés

A korábbi években voltak olyan pletykák, hogy a Paramount rebootolná a horrort, de az idén érkező film végül folytatásként fog szolgálni. Alig másfél évtized után talán nem is baj, ha nem az előbbi megoldást választják. 

A történet szerint egy fiatal nő aggódva figyeli a barátját, aki egy titokzatos videókazetta köré szerveződő szubkultúrába kezdi beleásni magát. A szóbeszéd szerint a videó megtekintése után hét nappal a felvétel megöli a nézőjét. A lány feláldozza magát, hogy megmentse a barátját, és eközben félelmetes felfedezést tesz: egy film van a filmben, amelyet még soha senki nem látott... 

A filmet F. Javier Gutiérrez spanyol rendező rendezte, a szereplők között Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D'Onofrio.

A bemutató dátuma most már talán biztosnak mondható, miután először 2015. novemberéről 2016. áprilisára tette a Paramount, majd végül a legutolsó terveik szerint 2016. október 28.-ára. Hazai dátum még nincsen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.