Hirdetés

Robot 2.0 - elképesztő trailert kapott a bollywoodi szuperhősfilm

|

Ez lehet a legőrültebb szuperhősfilm, ami valaha készült, ugyanis egy Tűzgyűrű, Transformers, Godzilla és Mátrix keveréket kapunk.

Hirdetés

Bollywood arra készül, hogy zárójelbe tesz minden amerikai szuperhősgigászt, így a Bosszúállók: Végtelen háború, a Deadpool vagy éppen az X-Men: Az eljövendő múlt napjai semmi ahhoz képest, amit Shankar Shanmugam tár elénk a Robot 2.0-val, amely ígérete szerint a bevezetőben említett filmek elegyét kínálja majd, mindezt pedig néhány indiai sztárral spékelte meg. 

Hirdetés

A film sztorija - a 2010-ben megjelent Enthiran/Robot folytatásaként - ismét Chitti (Rajinikanth) karakterére, egy szupererős robotra fókuszál, akinek ezúttal az Akshay Kumar által életre keltett, rejtélyes alakváltó gonosszal kell felvennie a harcot. Utóbbi a technológiát használva tud átalakulni, így többek között egy óriási gépsasként is osztja a pusztítást az alábbi trailerben: 

A film speciális effektjein 15 különböző stúdió dolgozott, akik érezhetően sok ihletet merítettek az eddig kiadott szuperhősfilmekből. A Robot 2.0 november 29-én kerül az indiai mozikba. Néznétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.