Hirdetés

Csajok hajnalig trailer - Scarlett Johanssonnal hullajó a partizás

|

A Csajok hajnalig (Rough Night) első kedvcsinálója olyan, mintha a Koszorúslányokat kereszteznénk a Hóbortos hétvégével, valamint Scarlett Johanssonnal és kompániájával.

Hirdetés

A Broad City alkotói, Lucia Aniello és Paul W. Downs a Sony Pictures támogatásával megpróbálják összehozni a következő ütős vígjátékot, amelyben első blikkre keveredik a Koszorúslányok és a Hóbortos hétvége stílusa, azaz a csajos és a fekete humor is játszik. 

Hirdetés

A Csajok hajnalig (Rough Night) története egy hétvégén zajló őrült leánybúcsú történetét meséli el, amelynek során öt barátnő végre hosszú idő után újra együtt bulizhat féktelenül, csakhogy az esemény egészen más miatt marad emlékezetes számukra: véletlenek következtében meghal a chippendale fiú. A zsarukat nem akarják hívni, de nem is tehetik meg, hogy tudomást sem vesznek a problémáról, amiből egy szép kis és várhatóan vicces zűrzavar kerekedik ki. A főszerepben Scarlett Johanssont láthatjuk, de a hölgykoszorúja (Zoe Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell és Ilana Glazer) sem piskóta, ráadásul rajtuk kívül felbukkan még a forgatagban Demi Moore, Colton Haynes és Ty Burrell (Modern család) is.

A Csajok hajnalig külföldön június 16-án jön, várhatóan akörül hozzánk is megérkezik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.