Hirdetés

Énekelj! előzetes - bemutatkozik az állati tehetségkutató

|

A Disney a Zootopia sikerein felbuzdulva egy újabb állatok által lakott világba kalauzol el bennünket és az első képsorok láttán ismét egy fergetegesen szórakoztató mókában lehet majd részünk.

Hirdetés

A korábbi Disney rajzfilmekben mindig kiemelt szerepet kaptak a zenés dalbetétek, most a Sing, vagyis Énekelj! címen érkező legújabb alkotásukban talán minden eddiginél központibb elemként jelenik majd meg a zene, hiszen a Matthew McConaughey orgánumát képviselő koala, Buster egy énekes tehetségkutatóval próbálja újraéleszteni karrierjét a Zootopikus állatvilágban.

Hirdetés

Ez a hír minden karrierre és önmegvalósításra törekvő állat figyelmét felkelti és az előzetesből látottak alapján kétségkívül mindenki arcára mosolyt csal majd a stúdió legújabb alkotása. A Zootopia komolyságát nem nélkülözve az Énekelj! is hasonlóképp a vidám és cuki állatokon keresztül jóval komolyabb témákat is feszeget majd a felszín alatt.

Ugyan, mi a szinkronnal nem igazán sokat hallunk majd belőlük, de az Oscar-díjas Matthew McConaughey mellett a hangját adta a Kingsman sztárja Taron Egerton, egy gengszter gorillaként, a szintén Oscar-díjas Reese Witherspoon egy magányos anyukaként 25 gyereket nevelő malacként, Scarlett Johansson egy rocker tarajos sülként és a Family Guy alkotója, akitől mint tudjuk nem áll messze az éneklés, egy fehér egérként lesz majd hallható.

Azt, hogy végül ki is lesz a 100 ezer dolláros fődíj nyertese, leghamarabb karácsonykor tudhatjuk majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.