Hirdetés

The Great Wall trailer - Matt Damon vs. szörnyek

|

Matt Damon szörnyekkel harcol a kínai nagy falnál a The Great Wall látványos előzetesében.

Hirdetés

A mai napig - hihető és teljességgel képtelen - elméletek gyártására ösztönzi az emberiséget a kínai nagy fal, mely a Z világháború íróját, Max Brooks-t is megihlette. Ebből már sejthető, hogy a Matt Damon főszereplésével forgatott mozi a történelmi tények száraz közlése helyett egy látványos, szörnyekkel fűszerezett történet elmesélésére koncentrál.

Hirdetés

A Legendary Pictures és a Universal Pictures közös produkcióját Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendezi, Matt Damon pedig bebizonyítja, hogy ugyanolyan vagány harcos az ókorban, mint a napjaink Jason Bourne-jaként. Mellette pedig Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe és Andy Lau erősíti a szereplőgárdát. A film premierje 2017. február 17-re várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.