Hirdetés

Titánok csapnak össze a Godzilla 2 új trailerében

|

Látványos szörnybunyót vetít előre a Godzilla II - A szörnyek királya legújabb előzetese. Vajon melyik monstrum jött azért, hogy megvédjen minket és melyik azért, hogy elpusztítson?

Hirdetés

A 2014-ben Garath Edwards rendező kezei között készült Godzilla nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Túl keveset kaptunk a címadó szörnyből és túl sokat az érdektelen emberi karakterekből. A jövőre érkező új Godzilla film ugyan folytatása lesz annak az alkotásnak, de szinte teljesen új szereplőgárdával készül és sokkal grandiózusabbnak ígérkezik, mint elődje.

Hirdetés

Végre egy valamire való trailert is kapott a film, amiben ízelítőt kapunk Godzilla csatározásából olyan félelmetes szörnyekkel, mint Mothra, Rodan és az ősellensége, a háromfejű King Ghidorah. Michael Dougherty filmje 2019. május 31-én érkezik a mozikba. Az első részből visszatér Vera Farmiga, Ken Watanabe és Sally Hawkins, újként csatlakozik Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch és Charles Dance.

Mit szóltok az új trailerhez? Meghozta a kedveteket a filmhez, vagy az előző rész után rám sem bírtok már nézni a szörnyes zúzásokra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.