Hirdetés

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - A második előzetes is bájosan groteszk

|

Megérkezett Tim Burton creepy X-Men átiratának a második előzetese.

Hirdetés

A minapi karakterposzterekből sejteni lehetett, hogy hamarosan érkezik a Tim Burton rendezésében készült Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeihez egy újabb előzetes és nem is kellett erre sokat várni. A film még mindig olyan, mintha Mary Poppins vette volna át a Xavier iskola irányítását, persze mindezt Burton sajátos stílusában.

Hirdetés

Az előzetes inkább sztorimesélősebb, semmint hogy a különleges gyerkőcökre koncentráljon és Samuel "Mothafucka" L. Jackson gonoszából is már többet kapunk a sajátos kiválasztottnak az élre kell állnia történetből. A filmet szeptember 30.-án mutatják be az amerikai mozik és reméljük, hogy Burton, most hogy Johnny Deppet, Helena Bonham Cartert, de még Danny Elfmant is maga mögött hagyta, talán kellő frissességgel tud előállni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.