Hirdetés

Nem finomkodik a Zsivány Egyes utolsó előzetese (Frissítve)

|

Befutott a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet utolsó előzetese, amely nem kevés drámát és akciót ígér. Ráadásul már szinkronos verzióban is nézhető!

Hirdetés

Már korábban megkondultak a vészharangok az első Star Wars spin-off, a Zsivány Egyes körül, amikor kiderült, hogy a Gareth Edwards (Godzilla) rendezte mozit a Disney túl sötétnek titulálta. Elkezdődtek a pótforgatások (amelyek állítólag a film 40%-át érintették), és a szkript újraírása, amelyek közelébe sem engedték Edwardsot, ezeket Tony Gilroy (A Bourne-hagyaték, Michael Clayton) vezényelte le és hiába biztosított Mads Mikkelsen korábban mindenkit, hogy minden rendben van, erre rácáfolni látszik, hogy nem rég Alexandre Desplat is otthagyta a film zeneszerzői posztját, időpont egyeztetés miatt, így jött a helyére Michael Giacchino. Még ha a fenntartásaink nem is csillapodtak, a most kijött utolsó előzetes továbbra is rendkívül meggyőző.

Hirdetés

Ha pedig a most látottak alapján ez a lightosabb verzió, akkor bele sem merünk gondolni, hogy milyen lehetett Edwards sötétebb víziója. Sem az eddigi képanyagokban most először felbukkanó Mikkelsennek, sem a most először nem csupán csúnyán néző Ben Mendelsohn birodalmi tisztjének nem áll jól a szénája (helló, Vader Nagyúr!), de közel sem annyira, mint a Lázadók akcentusokkal tarkított kis csapatának, akikből szintén többet kapunk. Az elkövetkező két hónapban a marketinggépezet a maximumra kapcsolhat, szóval az Erő legyen mindenkivel, hogy kibírjuk a premierig. Íme a feliratos verzió: 

Ez pedig a most érkezett szinkronos változat: 

Továbbá van egy új magyar plakátunk is: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.