Hirdetés

Comic-Con 2016 - jön a Batman-TMNT és Star Trek-Zöld Lámpás crossover

|

Az IDW és a DC Entertainment megállapodásának értelmében két crossover miniszéria is megjelenik a képregénypiacon, méghozzá Batman és a Tini Nindzsa Teknőcök találkozása, valamint a Star Trek és a Zöld Lámpás keresztezése.

Hirdetés

A képregényes Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles miniszérián felbuzdulva az IDW Publishing és a DC Entertainment bejelentett két további crossovert a Comic-Con 2016 alkalmából, mindkettőben megvan a kellő potenciál. 

Hirdetés

Novemberben kapjuk meg a Batman/TMNT Adventures-t, amelyben a Batman: The Animated Series Sötét Lovagját hozza össze a Teenage Mutant Ninja Turtles teknőceivel a Beware the Batman-t jegyző Matthew K. Manning, méghozzá Jon Sommariva (TMNT) rajzolásában. Van már hozzá egy csekély ízelítőnk is: 

A második crossover lényegében egy folytatás: a 2015-ös Star Trek/Green Lantern: The Spectrum War koncepcióból kapunk még többet. A Mike Johnson által írt és Angel Hernandez által illusztrált miniszériáról jelenleg csak annyit tudunk, hogy az Enterprise legénységének és a Green Lantern Corps tagjainak útjai ismét keresztezik egymást, az új képregényekben pedig olyan kozmikus hősök és gonoszok mutatkoznak majd be, akiket mindkét széria rajongói jól ismernek.

A megjelenés 2016 telén várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.