Hirdetés

Comic-Con 2016 - jópofák az első cosplay-képek

|

Ahogy minden hasonló rendezvény esetében, úgy a Comic-Con alkalmával is szép számban képviseltetik magukat a helyszínen cosplayerek, akik között akad csinos, bájos, jól összerakott, apró, hatalmas és lenyűgöző is.

Hirdetés

Az első és második képadagot végigböngészve láthattátok, hogy hatalmas a buli az idei Comic-Conon is, amelyet a cosplayerek ugyanúgy különlegesebbé tesznek elképesztő munkáikkal, ahogy minden évben teszik (nem kell messzire menni, a PlayIT-en is mindig vannak szép számmal.) 

Hirdetés

A ComingSoon.net és a SuperHeroHype is kilátogatott a helyszínre, hogy első kézből közvetítsék a hangulatot az otthon maradt érdeklődőknek, így az alábbi galériában azokat a fotóikat láthatjuk, amiket a Comic-Conon látott cosplayerekről lőttek. Akad közöttük néhány igencsak szép munka, de lényegében mindegyik megérdemli a figyelmet: 

A képek forrása: ComingSoon.net

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.