Hirdetés

Comic-Con 2016 - előzetesen és csapatfotón az Igazság Ligája

|

A Warner Bros. közzétett egy előzetest és az első hivatalos képet az Igazság Ligájáról.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures Comic-Con paneljén erősen jelen vannak a DC filmes produkciók is. Ezekben a percekben futott be a Wonder Woman elképesztően jól sikerült első előzetese, majd ahogy színpadra lépett a Justice League stábja, egy teaser mellett megmutatták az első csapatfotót is. 

Hirdetés

Micsoda nap ez a DC Comics és szuperhősfilm rajongók számára! Négy évvel ezelőtt, 2012-ben óriási várakozást követően először állt össze a Marvel legnépszerűbb csapata, a Bosszúállók, most pedig a DC Igazság Ligáján van a sor. Habár a bemutató még kicsit odébb van, máris összedobtak nekünk egy két és fél perces videóanyagot, ami leginkább arra épül, ahogy Bruce Wayne összeszedi - meg kell hagyni, nem egyszerűen - a csapat tagjait. Először láthatjuk Flash és Cyborg szerkóit, és habár Superman rajta van a hivatalosan közzétett csapatfotón, őt érthető módon nem láthattuk az ízelítőben. 

A film története szerint Superman önzetlen cselekedetén felbuzdulva Bruce Wayne visszanyeri az emberekbe vetett hitét, és újdonsült szövetségesével, Diana hercegnővel egy még veszedelmesebb ellenféllel néznek szembe. Batman és Wonder Woman együtt dolgoznak, hogy összeállítsanak egy metahumánokból álló csapatot, akik képesek felvenni a versenyt az új fenyegetéssel. De hiába ennek a példátlan ligának az összeállítása, amelynek tagjai Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már így is túl késő, hogy elkerüljék a katasztrófát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.