Hirdetés

Comic-Con 2018 - rácsok mögött a címszereplő az Arrow 7. évadának előzetesében

|

Érdekes szituációban találkozunk a folytatásban Oliver Queennel.

Hirdetés

Oliver Queennel rácsok mögött fogunk találkozni az Arrow ősszel induló hetedik évadának kezdetén, és mint az a sorozat Comic-Con panelján kiderült, itt számos olyan ellenségével szembe kell majd néznie, akiket korábban ő juttatott börtönbe. Ilyen visszatérő karakter lesz például Bronze Tiger (Michael Jai White), Derek Sampson (Cody Runnels) és Danny "Brick" Brickwell (Vinnie Jones) is.

Hirdetés

Mindeközben az íjász csapatnak odakint a bosszút esküdött Longbow Hunters nevezetű bérgyilkoscsapattal kell szembenéznie, akiket a készítők egyenesen a képregények hasábjairól emelnek át a képernyőkre. Az eseményen bejelentették, hogy a Ricardo Diaz (Kirk Acevedo) által alapított csapat tagjai a könyörtelen gyilkos Red Dart (Holly Elissa), a brutális Kodiak (Michael Jonsson) és a lopakodásban mesteri Silencer (Miranda Edwards) fogják alkotni.

A folytatásról az újonnan felfedett információkon kívül annyit tudunk, hogy a Colton Haynes által megformált Roy Harper is újra felbukkan egy ponton, valamint az idei nagy crossoverben most először bevezetik Gotham Cityt és Batwoman karakterét. Végezetül nézzétek meg az első kedvcsinálót:

Az Arrow következő évada október 15-én indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.