Hirdetés

Nicolas Cage apokaliptikus világban küzd, megjött az Amikor leszáll az éj előzetese

|

Éjszaka már nem szabad az utcára menni.

Hirdetés

Nicolas Cage rendkívül izgalmas színésze a kortárs filmgyártásnak. Karrierje elején remek drámai és akciószerepekkel kezdett, majd hosszú évekre eltűnt (szerepelt persze filmekben, de nem olyan minőségűekben, amilyenekben szerettük volna látni), az elmúlt években azonban egyre jobb szériája van, az Álmaid hőse és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya remekül sikerült, de legalábbis lehetett róluk érdemben beszélgetni. 

Hamarosan egy új filmje is megérkezik a hazai mozikba, az Amikor leszáll az éj pedig az első előzetesek alapján rendkívül ígéretes darab.

Hirdetés

A történet szerint egy olyan posztapokaliptikus világban járunk, amelyben éjszakánként különös szörnyek tizedelik az embereket. Tehát egyetlen szabály van: éjszaka már nem lehet az utcára menni. Nicolas Cage pedig egy apát alakít, akinek a fia bajba kerül, s kint marad sötétedés után. A cél tehát innentől, hogy őt megmentsék. 

"A mielőtt leszáll az éj a kortárs horrorfilmek és Spielberg '80-as évekbeli blockbusterei közé helyezi magát, ugyanúgy használ jump scare-eket, mint szentimentális zenei betéteket" - írta róla egy kritikus, s ezek alapján már nagyjából be is tudjuk lőni, milyen hangulatra számíthatunk. 

A film VOD-on már nézhető, de május 30-án jön a hazai mozikba is. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.