Hirdetés

Comic-Con 2018 - megerősítette az egyik szereplő távozását a The Walking Dead producere

|

Igaznak bizonyultak a híresztelések.

Hirdetés

Közel két hónappal korábban röppentek fel az első híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a népszerű zombidráma már a kezdetektől oszlopos szereplője, Andrew Lincoln a soron következő 9. évadban kiszáll a sorozatból. Bár idáig nem érkezett efelől hivatalos megerősítés, most a producerként működő Robert Kirkman, aki egyben a sorozat alapjául szolgáló képregény alkotója, rábólintott az információ hitelességére egy interjú során.

Hirdetés

Amikor megkérdezték tőle, hogy valóban ez lesz-e Lincoln utolsó évada Rick Grimes szerepében, Kirkman nemes egyszerűséggel annyit felelt, hogy "nagyon úgy néz ki." Magáról a döntésről is beszélt, persze szigorúan figyelve rá, el ne áruljon bármi jelentőset:

"Andrew rendkívül törődik a rajongókkal és a műsorral egyaránt. A kiszállást egy nagyon különleges módon szeretné megtenni, csodálatos terveink vannak. Anélkül, hogy bármit is elárulnék, bárki, aki szereti Rick Grimest és a történetét, aki szereti a The Walking Dead-et, az mindenképp szeretné látni, mit hoztunk össze."

Az AMC májusban nem reagált a Lincoln távozásáról szóló hírekre, de ezek után minden bizonnyal előkerül majd a téma a sorozat Comic-Con panelján, ami holnap este kerül megrendezésre. Az eseményen Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira és Jeffrey Dean Morgan fognak mesélni a folytatásról, illetve az első hivatalos előzetest is bemutatják, melyhez érkezett egy rövid hangulatkeltő videó:

A The Walking Dead 9. évada októberben veszi kezdetét.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.