Hirdetés

Már készül a The Boys második évada

|

A kegyetlen és ultraerőszakos képregénysorozatnak már a második szezonját rebesgetik.

Hirdetés

Már tűkön ülve várjuk a július 26-án esedékes premierjét az egyik legbetegebb, de ezzel az egyik legegyedibb sorozatnak, a The Boysnak, ami a hasonló címmel ellátott képregények alapján készült. A széria, ami 2006 és 2012 között elkészült összesen 72 képregényfüzetet veszi alapul, egy olyan alternatív valóságba kalauzul el minket, ahol egy csak Heteknek nevezett szuperhőscsoport tartja fent a rendet az emberiség felett. Viszont azt már kevesen tudják, hogy a Hetek rettentő korruptak, csaknem mindig a saját kezükre dolgoznak, amit megelégel Billy Butcher (Karl Urban), és összeverbuvál egy anti-szuperhőscsapatot, hogy együttes erővel számolják fel a város szennyezte korrupciót és ezzel együtt a Heteket is.

 

Hirdetés

A The Boyshoz már kaptunk egy rettentő hangulatos, és azonnal a kedvencünkké vált előzetest is, és tényleg már csak sóvárogva nézünk a naptárra, hogy mikor lesz már premier - de arra egyáltalán nem is számítottunk, hogy az idei Comic-Conon rögvest be is jelentik, hogy készül a második évad. Persze jó marketingesek lévén semmit mást nem árultak el azon kívül, hogy az első szezonhoz képest jócskán meg fog újulni a sorozat (bármit is jelentsen ez jelen esetben), illetve hogy egy újabb színész is csatlakozott a szereplőgárdához, nevezetesen Aya Cash, akit láthattunk már Jordan Belfort asszisztenseként A Wall Street farkasában, vagy éppen a rettentő kevés figyelmet kapó, ámde zseniális HBO-sorozatban, a Híradósokban.

A The Boys első évada jövő héten pénteken indul, és ha minden igaz, akkor azonnal megkapjuk mind a nyolc epizódot. A második szezon megjelenéséről még nincs hír. Ti várjátok már a premiert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.