Hirdetés

Lesz-e végtelen kő a Galaxis Őrzői 2-ben?

|

James Gunn rendező egyszer és mindenkorra pontot tett a kérdés végére.

Hirdetés

Csak néhány héttel ezelőtt láthattuk a nagy sikerű Galaxis Őrzői folytatásának első hivatalos koncepciós képét, ami lerántotta a leplet az újdonsült csapatfelállásról, majd a San Diego-i Comic-Conra információk tömkelegével érkezett James Gunn rendező és a stáb egy része. Közöttük olyan semmiből jött és elképesztően fontos dolgokkal, mint a Kurt Russell alakította Ego, aki egyben Űrlord apja lesz, Elizabeth Debicki karaktere, az új Ravagers csapat és még sok más. Hála a direktor aktivitásának a közösségi médiában most arra a nagy kérdésre is fény derült, hogy a film bemutat-e egy újabb végtelen követ, amit Thanos aztán jól megszerezhet magának a közelgő Bosszúállók filmekben

Hirdetés

A válasz nem, Űrlordék következő kalandja nem fogja tovább bővíteni a repertoárt. Mint tudjuk, a Bosszúállók: Ultron korában a Föld legnagyobb hősei végre elkezdtek sejteni valamit a végtelen kövek kapcsán, Thor ráadásul komoly nyomozásba is kezd, aminek a Ragnarokban is szemtanúi lehetünk pár gigászi összecsapás közepette. Összesen hat ilyen kő van, melyek közül négyről tudunk eddig: a tér köve (Tesseract), a valóság köve (Aether), az erő köve (Orb) és az elme köve (ami Loki jogarából jelenleg Vízió homlokán díszeleg). A másik kettő még bevezetésre vár a 2018-ban érkező Bosszúállók: Végtelen Háborúig, de mint az kiderült, ezt nem a Galaxis Őrzői 2 fogja elősegíteni.

Nem lesznek végtelen kövek a Vol. 2-ben. Én döntöttem mindenről, ami a Galaxis Őrzőiben történik. Semmi végtelen dolog nem lesz. Egy történet az Őrzőkről, nem az a célja, hogy bármi más felvezetésére szolgáljon.

Ami a többi kristályt illeti, pletykák szerint az idő köve a Doktor Strange-ben debütálhat, mint Agamotto szeme, de ez egyelőre nem nyert megerősítést. Egyes híresztelések pedig azt állítják, hogy a lélek kő a Thor: Ragnarokban kerül bevezetésre, aminek központjában egy "kozmikus utazás" áll majd Thor és Hulk között. Hamarosan biztosan választ kapunk néhány kérdésre, addig is várjuk tárt karokkal az Őrzők visszatérését 2017. május 4-én.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.