Hirdetés

A második legsikeresebb Pókember film lett a Hazatérés

|

Tom Holland Pókembere jött, látott, és egy kivételével rögtön maga mögé gyűrte a rivális hálószövögetőket a bevétel terén.

Hirdetés

Számunkra is kellemes meglepetés volt a Pókember: Hazatérés, és hasonlóan érezhetett a moziba járó közönség, hiszen kasszát robbantott a Tom Holland főszereplésével készült Marvel film. Olyannyira sikeres lett, hogy nyomban maga mögé utasította az Andrew Garfield-féle szuperhősfilmeket, és a Tobey Maguire trilógiából is csak egy volt képes fölvenni vele a versenyt.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés jelenleg 823 millió dolláros bevételt produkált világszerte, így már csak egyedül a 2007-es Pókember 3. kerekedik felül a számok tekintetében a maga 890 millió dolláros bevételével, amit már nagy eséllyel nem fog elérni a Pókember: Hazatérés, így nem valószínű, hogy ledönti trónjáról a pénztárak koronázatlan Pókember moziját.

Szerintetek a második Tom Holland-féle Pókember még ezeket a számokat is képes lesz túlszárnyalni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.