Hirdetés

A Planet Hulkból is merítenek a Thor: Ragnarokoz

|

Hulk páncélt húz a Thor: Ragnarokban, és még a címszereplőnek is más frizurája lesz a megszokottól.

Hirdetés

A Marvel iszonyatos tempóval tolja elénk a Harmadik Fázis filmjeit. Az Amerika Kapitány: Polgárháború után hamarosan a Doktor Strange is megérkezik, majd jöhet a 2017-es év, ami három izgalmas mozival is kecsegtet. Ezek közül az egyik a Thor trilógia harmadik darabja, a Ragnarok, amelynek stábjától már így is olvadozunk, de most újabb remekül hangzó részletek derültek ki.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy Mark Ruffalo fel fog tűnni a filmben Hulk bőrében, ráadásul igencsak fontos szerepe lesz benne. Tekintve, hogy a Thor: Ragnarok cselekményének többsége az űrben játszódik majd, a rajongók egy ideje már azon spekulálnak, hogy a Marvel talán végre adaptálni fogja Hulk egyik legikonikusabb történetszálát. A JoBlo legújabb információi szerint pedig nagyon is reális esély van arra, hogy megelevenedjen a Planet Hulk.

"A film mindenképpen tartalmazni fog elemeket a Planet Hulkból, egyfajta keresztezése lesz annak, és a Ragnarok történetnek. Az nem tisztázott, hogy hogyan fog Thor kikötni azon a bolygón, de részt fog venni valamilyen gladiátor mérkőzésben, amelyet nem más, mint a Jeff Goldblum alakította Grandmaster fog tartani."

A forrás nem csupán azt erősítette meg, hogy a Planet Hulk sztori is része lesz a történetnek, hanem arról is beszámolt, hogy Hulk viselni fogja a gladiátorpáncélját, ami elképesztően fog majd mutatni a vásznon. Ami igazán érdekes, és kissé váratlan az az, hogy a hírek szerint Chris Hemsworth nem fogja egész idő alatt Thor sampon reklámba illő, hosszú szőke haját viselni, hanem a film egy részében le lesz borotválva a feje. Emellett az is kiderült, hogy a Tessa Thompson által alakított Valkyrie is egészen máshogy fog majd kinézni, mint képregényes megfelelője.

Végezetül, úgy fest, hogy Thor találja majd meg az utolsó Végtelen Követ, ugyanis "rá kell lelnie a végső fegyverre, hogy legyőzhesse Ragnarokot". A képregényekben Ragnarok valójában Thor kiborg klónja, szóval a Planet Hulkos történetszál mellett, a végső csata is különösen érdekesnek ígérkezik.

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba Taika Waititi rendezésében, Főbb szerepekben Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum és Karl Urban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.