Hirdetés

Gabriel Luna szerint megvan a Szellemlovas spin-off sorozat lehetősége

|

Miután megismerkedünk vele A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben, Megtorlóhoz hasonlóan Szellemlovas karaktere is kaphat egy saját szériát.

Hirdetés

Végéhez közeledik a New York-i Comic-Con, bár Marvel fronton még hátravan egy panel a Marvel Television és az FX közös sorozata, a Legion kapcsán - habár nem számítunk sok mindenre innen, egy teljes értékű előzetessel lehet számolni a januári premierre tekintettel. Beszéltünk már a Marvel's Iron Fist újonnan érkezett kedvcsinálójáról és a Defenders főgonoszáról, de nem érdemes megfeledkezni róla, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei néhány szereplője is jelen volt a hétvégi rendezvényen, a sorozatot és annak negyedik évadát képviselve. 

Hirdetés

Chloe Bennet (Daisy), Clark Gregg (Coulson) és az újdonsült Szellemlovas, Gabriel Luna triója nagyon sok színt és jókedvet adott hozzá az eseményhez (a jelmezes poénkodásról nem is beszélve, amiről kötelező megnézni a magyar feliratos videós összeállítást), miközben érdekes nyilatkozatokat adtak különböző portáloknak. Luna meglepően őszintén beszélt egy Szellemlovas spin-off sorozat lehetőségéről arra ösztönözve a rajongókat, hogy legyenek ők is a folyamat részei: 

Tudjátok, volt már némi morajlás róla, de ez attól függ, hogy mennyire szeretitek [Szellemlovast]. Ha szeretitek, akkor meg fogjuk csinálni.

Természetesen követte ezt a kijelentést néhány újabb kérdés, melyeknél továbbra is határozott lelkesedést mutatott Luna a spin-off sorozatot illetően. Rátértek egy lehetséges történetre, amit a színész New York City helyett Los Angelesben tudna elképzelni legszívesebben, de beszélt továbbá a széria betöltött szerepéről a Marvel Filmes Univerzumon belül. 

Mi történne, ha elmennénk nyugat felé? Tudjátok: pálmafák, strandok, bikinik és minden ilyesmi, aztán itt ez a kölyök a Hill Rock Gimiből, aki egy legendának számít a környéken. Ez persze növekszik és egyre több ember figyel fel rá, mi történik akkor? Szerintem ott is van egy rakás rosszfiú, akiket eltakaríthatnánk Szellemlovassal az oldalunkon, szóval nézzük majd meg, hozzuk össze.

Itt van ez a Marvel Filmes Univerzum, tele ezekkel a ragyogó, erőteljes emberekkel, amely párhuzamosan fut a valós világgal és kihat rá. A S.H.I.E.L.D. az a hely, ahol ezek a dolgok mind összeérnek, így nagyon örülök, amiért a sorozat részese lehetek.

Nem egyszerű feladat egy képregényekben is viszonylag új megtestesülését hozni a karakternek, különösen akkor, ha volt két élőszereplős mozifilm az elmúlt években a legnépszerűbb Szellemlovassal. Erről és Robbie Reyes életre keltéséről beszélt végszóul a színész: 

Csak annyit kellett tennem, amit már korábban mondtunk: hinni benne, valódivá tenni, a lehető legjobbat nyújtani és meghúzni magunkat, megtalálni a sajátos stílusunkat. Mert igen, ott van Johnny Blaze, igen, ott van Nick [Cage] verziója meg ilyesmi, de mi Robbie Reyes-szal foglalkozunk és ez teljesen új. 

Luna azt is elárulta, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei írói szeretik Reyes-t, mert alapvetően egy meghatározó jellegű karakter. Az első etapja a képregényekben csupán tizenkét számon át tartott, így könnyű feladatuk van, hiszen a lehető legjobb módon tudják bővíteni Robbie jellemét. Ez a kreatív szabadság még érdekesebbé teszi Szellemlovast. Ti mit gondoltok róla az eddig látottak alapján? Örülnétek, ha a jövőben megkapná saját szériáját?

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.