Hirdetés

A Star Wars főhősnője is csatlakozik a Netflix szuperhősvígjátékához

|

A Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplője, Daisy Ridley is felbukkan majd a Netflix vígjátékában, a Super-Normal című filmben.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient expresszen után újabb közös filmben fog együtt játszani Daisy Ridley és Josh Gad. A Super-Normal egy szuperhősvígjáték lesz, ami a manapság tapasztalható hollywoodi szuperhősfilm-dömping kapcsán nem is fura, hiszen a populáris jelenségekből mindig jó vicceket lehet csinálni.

Hirdetés

Úgy hírlik Luke Evans is felbukkan majd a filmben, aki segített Gadnek megvalósítani a projektet, ezen kívül producerként is munkálkodik a filmen. Az ötlet iránt a Disney is érdeklődött, de végül a Netflix került ki győztesen, és majd minden bizonnyal az ő szolgáltatásukat igénybe véve tudjuk megtekinteni a Super-Normalt.

Az elképzelés Gad fejéből pattant ki, a forgatókönyvet pedig a Vaiana írói, Aaron és Jordan Kendall jegyzik. Nektek felkeltette az érdeklődésetek a különleges projekt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.