Hirdetés

Miért nem tér vissza Alan Grant a Jurassic World 2-ben?

|

Sam Neill elárulta, hogy miért ne számítsunk a jelenlétére a legújabb dínós moziban.

Hirdetés

Akárhogy is vélekedjünk a tavalyi Jurassic World-ről, a tavalyi év egyik legnagyobb pénzügyi sikere volt, amelyik első hétvégéjén letaszította a trónjáról a bevételek tekintetében a Bosszúállókat (de persze fél évvel később a Star Wars: Az ébredő Erő mindkettőre köröket vert). Már a bemutató előtt sem volt kérdéses, hogy folytatást fog kapni, de a Jurassic World 2 még nagyon kezdeti fázisban van, Chris Pratt, valamint Bryce Dallas Howard visszatérése is garantált, ennek kapcsán pedig már megindultak a találgatások, hogy kik szerepelhetnének a következő epizódban, vagy a régi Jurassic Park mozikból kik térhetnének vissza.

Hirdetés

Mostanában úgy fest, hogy mind Jeff Goldblum, mind pedig Sam Neill reneszánszukat élik, mivel előbbi nem csakhogy A Függetlenség Napja folytatásában tért vissza, hanem a Thor: Ragnarokban is szerepet vállalt, amelyben utóbbinak is lesz egy kisebb szerepe, mint az kiderült a minap. Mivel Neill a kelleténél ritkábban vállal hasonló blockbustermonstrumokban szerepet, ezért evidens, hogy a Vademberek hajszája sajtókörútja kapcsán nekiszegezték a kérdést, hogy visszatér-e, ha már az eredeti stábból B.D. Wong-ot viszont láthattuk.

Meglátásom szerint az a probléma, hogy többé senki sem tudja, hol van Alan Grant. Visszavonult a paleontológiától. Halálfélelme van a dinoszauruszoktól és a futástól. Már nincs olyan jó formában, mint egykor, mostanra pedig visszavonultan él Daytonban, Ohioban és van egy nagyon sikeres könyvelő irodája. Szerintem ez történt Alannel. Vagy ez, vagy pedig meghalt.

Mr. Neill ezzel nyilvánvalóvá tette - a maga udvarias módján - hogy nem kíván ismét dinoszauruszok elől futkosni így közel 70 évesen. A Jurassic World 2 munkálatai legkorábban jövőre kezdődnének meg, a rendezői székben pedig az a Juan Antonio Bayona foglal helyet, aki 2004-es cunamiról szóló A lehetetlent, az Árvaházat, a Londoni rémtörténetek két epizódját, valamint a Szólít a szörnyet is rendezte. Utóbbi bemutatóját el is paterolták pár hónappal későbbre, hogy nagyobb esélye legyen a díjátadókon. A forgatókönyvet az első részt is körmölő Derek Conolly és az azt rendező Colin Trevorrow jegyzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.