Hirdetés

Lehet-e Amerika Kapitány-film Steve Rogers nélkül?

|

Rajongók milliónak rémálma, hogy egy nap el kell búcsúznunk a Marvel filmek jól megszokott és szeretett arcaitól, ami a Kapitánnyal sincs másképp.

Hirdetés

A Marvel Studios a kasszasiker Amerika Kapitány: Polgárháborúval olyat produkált a nyári filmes szezon kezdetén, amivel aztán egyetlen produkció sem volt képes felérni. A harmadik fázist megnyitó mozi rendesen előkészítette és teljesen új alapokra helyezte a terepet a későbbiek, köztük a Bosszúállók: Végtelen Háború számára, ahol minden addigi esemény összeér és megszületik egy idézőjelek közötti végkifejlet. A stúdió ezt követő terveiről még nagyon keveset tudunk, ám az nem titok, hogy ezer meg egy dolog fog megváltozni.

Hirdetés

Sok rajongó rémálma, hogy az ezer meg egy dolog olyat is magában takar majd, mint például búcsú egy-egy színésztől, aki nélkül ma még elképzelhetetlen lenne számunkra a Marvel Filmes Univerzuma. A Marvel Studios elnök Kevin Feige érdekes megjegyzést tett egy friss nyilatkozatában, miszerint a későbbiekben könnyen elképzelhető egy Amerika Kapitány-film a Chris Evans alakította Steve Rogers nélkül. Feige persze nem árult el konkrét részleteket, amelyek spoileresek lehetnek a jövőt illetően, csupán egy rajongó kérdésére adott szívszorító választ:

"Ha visszatekintünk a képregényekre, mint inspirációra, ahol minden elkezdődött, akkor a válasz 'nem'". De mielőtt a rajongók félreértelmeznék és azt hinnék, hogy a második Amerika Kapitány vagy Sólyom Kapitány már a küszöbön toporognak, Feige gyorsan hozzátette: "Én nem azt mondom, hogy meglépjük ezt mostanában, de olvastam olyan Amerika Kapitány képregényt, amiben nem volt benne Steve Rogers."

A Polgárháború utolsó képsorainak egyikében Steve Rogers eldobta az ikonikus pajzsát, ami Joe Russo társrendező szerint egyben az Amerika Kapitány identitástól való megválást szimbolizálta. A képregényekben olyan karakterek vették ezt a szerepet Steve-től, mint például a Tél Katonája (Sebastian Stan) vagy újonnan Sam Wilson (Anthony Mackie), és Feige nyilatkozatából ítélve valamikor a jövőben erre bizony a filmekben is sor kerülhet. Ti készen fogtok állni rá? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.